donderdag 29 januari 2009

Dichter bij de bar Leiden

De Leidse versie Dichter Bij De Bar wordt vandaag voor de tweede keer georganiseerd. Ditmaal ligt de regie bij Martin Aart de Jong, die het stokje over heeft genomen van Eric van Hoof. Het recept is eenvoudig, verschillende dicht-koppels doen in estafette vorm verschillende etablishementen aan in de binnenstad van Leiden.

Om 20.30 uur is de kick-off in Scheltema. Daarna worden de cafés: De WW, De Burcht, De Twee Spieghels, Scheltema, en Odessa aangedaan. De finish wordt rond 23.00 verwacht in de bar van Scheltema.

Deelnemende dichters zijn onder andere : Ellen Deckwitz, Boris de Jong, Lennart Pieters, Bas Bonthuis, Thomas Gerkrath & Jürgen Smit

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoe was die ervaring, Jur?

Jürgen Smit zei

Apart & even wennen in het begin, vooral aangezien we in een zeer rustige kroeg begonnen, maar het werd steeds leuker. Een aantal drukkere kroegen gehad, waar ondanks de drukte en de mogelijk niet op de poezie afgekomen gasten aandachtig geluisterd werd. Natuurlijk waren daar ook uitzonderingen op maar dat maakte het eigenlijk juist interessanter.

Geen idee of het te vergelijken is met Delft, maar ik vond het wel een feestje, jammer dat ik rond twaalf uur de trein weer moest hebben.

was wel in de stemming voor een after party - maar goed zo gaan die dingen.

Anoniem zei

Ik ben blij dat je het leuk vond :)

Het was rustig in de stad inderdaad, maar volgende jaar weer, meer en beter ;)

Nee alle gekheid op een stokje: Martin heeft het goed gedaan